Image
IT Support Services

Nudimo strokovno pomoč in svetovanje pri stečaju fizičnih in pravnih oseb.

 

Osebni stečaj: 

  • Sestavimo vam predlog za osebni stečaj in odpust obveznosti. Dostavite nam le zahtevano dokumentacijo.

 
Potek postopka:
 
Najprej vam napišemo katero dokumentacijo potrebujemo in jo morate vi pridobiti. V večini so to dokumenti kot so izpiski iz TRR, kopije bančnih kartic, dokazila o zdravstvenem stanju (Če ste mogoče bolni ali pa se zdravite, to vse prispeva k skrajšanju časa stečaja).. itd.
 
Nato se fizično dobimo, lahko v naši pisarni ali pa na vaši lokaciji, da nam predate vso dokumentacijo ter nam seveda za sam postopek plačate. Vaš strošek je samo 150 eur za naše storitve in drugega stroška s stečajem nimate.
Vlogo za začetek stečaja pripravimo in sestavimo mi, prav tako tudi vlogo za odpust obveznosti. Z odpustom obveznosti, se vam odpišejo vsi dolgovi (razen preživnine, razne kazni policije, ter dolgovi do Fursa). Če proti vam teče kazenski postopek oz. se vam še ni izbrisal iz kazenske evidence, potem odpust obveznosti tudi ni mogoč. Vlogi vam nato pošljemo v podpis, eno morate še overiti na Upravni enoti, to vse skupaj potem pošljemo na sodišče.
 
Nato sodišče o pričetku stečaja odloči v roku 14 dni. Ko se začne postopek osebnega stečaja, se ustavijo vse izvršbe in prekinejo rubeži. To vas na nek način reši pred izvršitelji in imate potem mir.
Vse vaše premoženje (če ga imate) gre nato v stečajno maso, ki se nato razproda upnikom, katerim ste dolžni.
 
Za več informacij nas kontaktirajte in pomagali vam bomo.

 

Stečaj pravne osebe:

  • Sestavimo vam predlog za stečaj pravne osebe – stečajni dolžnik ga poda sam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo brezplačno svetovali in podali dodatne informacije.

 

divider